Royal Belgian Caviar - Over Eten #131
May 08, 202502:42:53

Royal Belgian Caviar - Over Eten #131

Als je aan top gastronomische producten uit ons land denkt, dan is de kans klein dat kaviaar uberhaupt in je lijstje staat. En toch telt ons landje een van 's werelds voornaamste kaviaarproducenten. In Turnhout, hoog in de stille kempen, wordt al sinds eind jaren 90 steuren gekweekt met het oog op kaviaarproductie. Omdat steuren traag groeiende vissen zijn duurde het echter tot 2002 voor de eerste kaviaar geoogst kon worden. Het is een luxe product, maar Cedric Paquet, die kent de ins en outs van de steuren als geen ander en legt het verhaal van zot idee tot wereldmerk van visei tot kaviaar helemaal uit in deze aflevering.

Meer info over Royal Belgian Caviar vind je hier:

▸ https://royalbelgiancaviar.be/

▸ https://www.instagram.com/royalbelgiancaviar/

▸ https://www.facebook.com/RoyalBelgianCaviar/

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com

Meer weten Over Eten? Volg me op tiktok, instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

▸ http://www.tiktok.com/overetenpodcast