Hanne Pluim, Rookpluim; Toerisme Vlaanderen - Over Eten #96
Over EtenJanuary 04, 2024x
96
01:36:5788.78 MB

Hanne Pluim, Rookpluim; Toerisme Vlaanderen - Over Eten #96

Hanne Pluim is een vrouw die mij intrigreert: Ze werkt in het dagelijkse leven als culinair expert voor Toerisme Vlaanderen, waar ze op de grootste culinaire events schouder aan schouder staat met vertegenwoordigers van onze Vlaamse keuken zoals Peter Goossens, Frederic Van Tricht en Willem Hiele, maar ook met gepassioneerde producenten zoals Witloofboer Thomas Cools of Friturist Sven De Ville.

Daarnaast is eten ook haar hobby: ze is grote fan van het spelen met vuur. Koken op vuur, eigenlijk. Ze houdt enorm van alles BBQ: pitmaster bij 's lands jongste bbq team, presentatrice bij ATV en ze geeft workshops in verschillende steden over BBQ. De fotos op haar instagram zien er altijd ongelofelijk uit en de receptjes zijn heerlijk. Hoog tijd dus om deze dame, die normaal altijd achter de schermen opereert, even haar ogenblik in de spotlights te gunnen.


Meer info over Toerisme Vlaanderen en Rookpluim vind je hier:

▸ https://www.manyheadedstudio.be/rookpluim/

▸ https://www.facebook.com/rookpluim/

▸ https://www.instagram.com/rookpluim_/

▸ https://www.visitflanders.com/nl/goesting

▸ https://www.instagram.com/visitflanders/

▸ https://www.facebook.com/toerisme.vlaanderen.nl

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com

Meer weten Over Eten? Volg me op tiktok, instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

▸ http://www.tiktok.com/overetenpodcast

Goesting in iets anders?

Sinds kort heb ik een nieuwe podcast erbij, in het Oostends! Oostende Verteld is een podcast naar het gelijknamige boek van Karel Jonckheere, waarbij ik de verhalen afstofte, vertaalde naar het sappige Oostends en ze nieuw leven gaf door middel van muziek en geluidsfragmenten. 

▸ http://www.oostendeverteld.be