Nick Hofman, Zuru Zuru Ramen - Over Eten #95
Over EtenDecember 21, 2023x
95
02:42:41148.95 MB

Nick Hofman, Zuru Zuru Ramen - Over Eten #95

Nick Hofman is zot van ramen noodles. Zo zot, dat hij naar Japan vloog om te studeren aan de International Ramen school. 2 maand lang leerde hij er in school en op stages de kneepjes van het vak en keerde hij zo terug naar Belgie met een enorme valies aan kennis.

An sich lijkt dat niet speciaal, tot je weet dat hij eigenlijk geen positieve ramen ervaringen had voor zijn eerste Japan reis en daar zodanig weggeblazen was dat hij een Ramenhead werd, iemand geobsedeerd door ramen noodles.

5 jaar geleden gebruikte hij zijn kennis en ervaring dan om zuruzuru op te richten in Gent, genoemd naar het geluid die je maakt als je de noodles uit de soep slurpt. Nick vertelt een verhaal van verrassende plottwists en hoe toevallige ervaringen zijn leven een volledig andere wending bezorgden.

Meer info over Zuru Zuru Ramen vind je hier:

▸ https://zuruzuru-ramen.be/

▸ https://www.instagram.com/zuruzururamen/

▸ https://www.facebook.com/ZuruZuruRamen.be/

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com

Meer weten Over Eten? Volg me op tiktok, instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

▸ http://www.tiktok.com/overetenpodcast

Goesting in iets anders?

Sinds kort heb ik een nieuwe podcast erbij, in het Oostends! Oostende Verteld is een podcast naar het gelijknamige boek van Karel Jonckheere, waarbij ik de verhalen afstofte, vertaalde naar het sappige Oostends en ze nieuw leven gaf door middel van muziek en geluidsfragmenten. 

▸ http://www.oostendeverteld.be