Think Tomato - Over Eten #101
March 14, 202401:28:14

Think Tomato - Over Eten #101

Julie D'heygere begon haar culinaire pad als deelnemer -en winnares- van het populaire Komen Eten programma toen ze nog studente was. Na haar studies sloeg ze een andere richting uit, maar toen ze mama werd en plots tijd tekort had om haar eigen tomatensaus te maken, ging ze op zoek naar een alternatief. En kwam ze van een kale reis thuis.

Massa is kassa, moet ze gedacht hebben, dus ze begon haar saus in grote hoeveelheden te bottelen voor eigen gebruik. Maar toen kwamen vrienden en familie ook saus vragen. En dus ontstond Think Tomato als merk. Een verhaal met ups en downs, van tanden vastzetten en doorbijten, maar vooral een van tijd winnen en iets lekkers op tafel willen zetten. Eerst voor zichzelf en ondertussen voor zoveel mogelijk mensen.

Meer info over Think Tomato vind je hier:

▸ https://www.thinktomato.be/

▸ https://www.instagram.com/thinktomato

▸ https://www.facebook.com/thinktomato

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com

Meer weten Over Eten? Volg me op tiktok, instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

▸ http://www.tiktok.com/overetenpodcast

Goesting in iets anders?

Sinds kort heb ik een nieuwe podcast erbij, in het Oostends! Oostende Verteld is een podcast naar het gelijknamige boek van Karel Jonckheere, waarbij ik de verhalen afstofte, vertaalde naar het sappige Oostends en ze nieuw leven gaf door middel van muziek en geluidsfragmenten. 

▸ http://www.oostendeverteld.be